WP Tema: Cutline 1.1 (DK)

Cutline er et enkelt, overskueligt og hurtigt tema, med Widget-support, til din WordPress Blog, – nu er Cutline 1.1 til WordPress 2.1 oversat til dansk!

OBS: Denne danske Cutline 1.1 version er baseret på den originale, udviklet af Chris Pearson. Projektet har nu fået nye udviklere.

Cutline 1.1 på dansk.
Selvom Cutline ser enkelt ud, indeholder dette WordPress-tema flere avanceret funktioner, som bl.a. skiftende “header” billeder, indbygget “Site-map” funktion, der forbedrer søgemaskine optimering (SEO) og et “Custom CSS” skrifttypeark, der gør det muligt at udfører fremtidige opdateringer, uden at det påvirker de ændringer i designet, du har brugt timer på at udføre i dit Cutline-tema.
Alt dette kigger vi nærmere på!

CUTLINE’S MENU OG PERMALINKS

Hvis du ikke allerede har gjort det, – så er det nu på tide at tilpasse dine Permalinks i WordPress fra “standard” til de mere søgemaskinevenlige “Numerisk…” eller “Egen struktur” (indsæt /%postname%/ i feltet).
(via Kontrolpanel > Indstillinger > Permanente links).
Cutline 1.1 DK har som standard 3 menupunkter til statiske sider i topmenuen, Forside (home), Arkiver (archives) og Om (about).
For at disse links fungerer, er det vigtigt at du ændre Permalinks-strukturen som beskrevet ovenfor.

Har du behov for flere menupunkter til dine sider, kan disse nemt tilføjes topmenuen, – vil du fx. tilføje en “Kontakt” side til menuen, gøres det således:
Åben filen header.php enten via “Temaredigering” fra Kontrolpanelet eller i en Text-editor og rul ned til linierne kommenteret med — Topmenu –.

  1. Kopier linien
  2. <li><a <?php if (is_page('about‘)) echo(’class=”current” ‘); ?>href=”<?php bloginfo(’url’); ?>/about/”>om</a></li>
  3. og indsæt den ligeunder igen.

  4. Udskift 'about' og /about/ og >om< med ‘kontakt’ og /kontakt/ og >kontakt< Gem ændringen i header.php.
  5. Opret siden Kontakt via kontrolpanelet. Find feltet “Sideuddrag” i højre side og skriv kontakt i tekstfeltet.
  6. Gem siden. (Du kan altid ændre sideoverskriften senere uden at det påvirker sidenavnet i Sideuddrag)

Når der skal oprettes links til sider i topmenuen er det altså det ord der står under “Sideuddrag” der skal indsættes i HTML-koden til linket, enkelt ikke!

Dette indlæg blev udgivet i Cutline 1.1, Dansk Version, WordPress og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>